Yleiset myyntiehdot

Yrityksen tiedot:

AD TYRES INTERNATIONAL SLU
Carrer Bonaventura Armengol num 10
AD500 Andorra la Vella
ANDORRA

VAT FI27850355
Share capital : 1.000.000 EUR
Ota yhteyttä

 1. Internet tarjous Maxi Tyre.
 2. Rekisteröityminen.
 3. Käyttöehdot ja käyttöehtosopimus.
 4. Sanktiot ja käyttökielto.
 5. Maksuehdot.
 6. Peruutukset ja toimitukset.
 7. Hinnat.

1 / Internet tarjous Maxi Tyre.

Maxi Tyre on rengasalan ammattilaisten, tukkumyyjien sekä yrityksen omien varastojen keskinäinen sähköisen myynnin alusta. Yritys on vastuussa myyntisopimuksen asianmukaisesta noudattamisesta.

2/ Rekisteröityminen.

 1. Alusta on varattu rengasalan ammattilaisille. Päästääkseen käsiksi Maxi Tyren palveluihi hakijan on pystyttävä osoittamaan, että hän toimii yrityksessä, jonka toimiala liittyy renkaisiin.
 2. Alusta on ilmainen eikä sen käytöstä veloiteta kuukausittaista jäsenmaksua.
 3. Jokaisesta onnistuneesta tai hylätystä rekisteröitymisestä lähetetään vahvistussähköposti.

3/ Käyttöehdot ja käyttöehtosopimus.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU ei vastaa järjestelmässä esiintyvien vikojen tai häiriöiden eikä sivuston teknististä vioista tai huollosta aihetuvien käyttökatkosten vuoksi käyttäjällle aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai haitoista.

Käyttäjä on yksin vastuussa kirjautumistunnuksistaan. AD TYRES INTERNATIONAL SLU ei vastaa väärinkäytöksistä, jos käyttäjä on luovuttanut tahallisesti tai tahattomasti kirjautumistunnuksensa.

Käyttäjä sitoutuu luovuttamaan hallinnoimansa tilin ja maksukortin tiedot.

Käyttäjä tiedostaa, että sivuston Maxi Tyre hinnat vaihtelevat reaaliajassa. Käyttäjä on vastuussa silloin, kun lähettää asiakkaalle tarjouksen renkaista, joiden hinta on laskenut tai noussut, tai jos ne ovat loppuneet varastosta.

4/ Sanktiot ja käyttökielto.

Seuraavat toimet aiheuttavat pysyvän käyttökiellon Maxi Tyre sivustolla:

 • Tukkumyyjien tai valmistajien suoramyynti sivuston Maxi Tyre kautta yhtettäottaneille asiakkaille.
 • Maksun maksamatta jättäminen 15 päivän sisällä.
 • Tilin siirtäminen toiselle käyttäjälle ilman etukäteissopimusta.
 • Siinä tapauksessa, että epälojaalilla tavalla ryhdytään kilpaileviin toimiin Maxi Tyren kanssa. Toisin sanoen ryhdytään asiakashankintaan tai suoramyyntiin asiakkaiden osalta, jotka ovat löytyneet Maxi Tyren kautta.

5/ Maksuehdot.

 • Maksukortti viimeistään 1 päivän kuluttua.
 • Veloitus tililtä viiimeistään 7 päivän kuluttua.

Maksu luottokortilla:

Myyjä hyväksyy maksut vain Visa-, Mastercard- tai Maestro-luottokorteilla.

Suojatun verkkomaksun luottokortilla suorittaa maksupalveluntarjoaja.

Kaikissa luottokortilla maksamisen vaiheissa käytetään maksujärjestelmää HIPAY / BRAINTREE, joka on täysin salattu ja suojattu. Käytetty protokolla on SSL kytkettynä pankkitoimintaan (3D-suojattu protokolla).

Tämä tarkoittaa, että tilaukseen liittyvät tiedot ja luottokortin numero eivät liiku selvästi Internetissä. Luottokortin numeroa ei tulosteta millekään paperille, laskuun, laskuun tai muuhun luetteloon.

Myyjä ei ole tietoinen korttinumeroista. HIPAY / BRAINTREE ei säilytä korttinumeroita lähetettyään maksutapahtuman kauppiaan pankkiin. Siksi kukaan henkilö ei pääse, joko tietokonepohjaisesti tai painetussa muodossa, ostajien luottokorttien yksityiskohtiin. HIPAY / BRAINTREE -palvelun kanssa myyjän verkkosivuilla tapahtuvan oston aikana hakkeroinnin luottokorttinumeroon on melkein nolla.

Ammattilaiset voivat käyttää myös myyjän valitsemaa automaattista veloitusjärjestelmää GoCardless (gocardless.com). Tämä järjestelmä on täysin salattu.

Asiakas myöntää ja hyväksyy ilman varausta, että Myyjän vastuuta ei voida aiheutua yllä mainittujen maksujärjestelmien tietoturvaloukkauksista, jotka ovat yksin tarjoajan vastuulla.

Luottokortilla maksettaessa tapahtuma veloitetaan välittömästi asiakkaan suorittamasta maksusta. Kortilla annettu maksusitoumus on peruuttamaton. Antamalla pankkitietonsa myyntihetkellä, asiakas valtuuttaa myyjän veloittamaan korttinsa ilmoitettua hintaa vastaavan summan. Asiakas vahvistaa, että hän on veloitettavan kortin laillinen omistaja ja että hänellä on laillinen oikeus käyttää sitä. Jos korttia ei voi veloittaa, tilaus peruutetaan heti.

Etämyyntisopimukseen liittyvästä toiminnasta vastaa AD TYRES INTERNATIONAL EU: n tason 3 Suite Suite 2407, Tower Business Center, Tower Street Swatar, BIRKIRKARA BKR 4013, MALTA - yrityksen rekisteröintinumero OC 1277.

6/ Peruutukset ja toimitukset.

 • Käyttäjällä on 14 päivän peruutusoikeus. Peruutus on tehtävä oman tilin kautta saatavilla olevalla tikettialustalla.
 • Määräajan kuluessa tehdyn peruutuksen osalta käyttäjä on vastuussa palautuskuluista, jos AD TYRES INTERNATIONAL SLU ei ole vastuussa palautuksesta.
 • Käyttäjä on vastuussa siitä, että annettu toimitusosoite on oikea. Jos toimitus annettuun osoitteeseen ei onnistu, AD TYRES INTERNATIONAL SLU veloittaa palautuskulut hyvityslaskussa.
 • Käyttäjä vastaa tuotteiden tarkistamisesta toimituksen yhteydessä. Jos käyttäjä ei toimituksen yhteydessä ilmoita ongelmista, tuotteet tulkitaan tilauksen mukaisiksi sekä kunnoltaan täydellisiksi.

7/ Hinnat.

 • Maxi Tyren ostohinta päivittyy reaaliajassa.
 • Maxi Tyren esittämät verkkokauppojen hinnat ovat suuntaa-antavia eikä sivusto vastaa virheellisistä tai vanhentuneista tiedoista.
 • Hinta sisältää toimituskulut 2 tuotteesta alkaen.

8/ Sovellettava laki ja toimivalta

Tämänhetkiset yleiset myyntiehdot ja AD TYRES INTERNATIONAL SLU: n ja asiakkaan välinen sopimus on Andorran lailla.

AD TYRES KANSAINVÄLINEN SLU pyrkii kuitenkin sovintoratkaisuun ennen mitään oikeudellisia toimia.